The best Burcu Kara’s movies

Burcu Kara

Burcu Kara

We present our ranking of the best Burcu Kara’s movies. Do you love cinema? Or are you looking for a movie of your favorite actor to watch tonight? Surely you have some to see or that you did not know yet about Burcu Kara.

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda
5.2/10

Turks in Space

Turks in Space
1.5/10
The year is 2055, and the universe is in a state of turmoil, awaiting the formation of a government that can establish universal peace. Until such a time, the Orion Union stands in its stead, an uneasy alliance made up not of planets, but of their individual states, overlorded by unruly gangs, short-sighted tyrants and hissing, domineering queens. In short, chaos reigns.

Romantik Komedi

Romantik Komedi
5.3/10
Esra, Didem ve Zeynep çok yakın arkadaş olmalarına rağmen birbirinden farklı hayatlar sürdüren farklı karakterlere sahip üç kişidir. Sessiz sakin olan Esra, deli dolu olan� Didem ve dominant karaktere sahip olan Zeynep.. Bu üç arkadaştan istikrarlı olarak ilişkisini sürdürebilmiş olan Zeynep'in düğünü hem Esra'nın hem de Didem'in hayatında değişik süprizlere neden olacaktır. İstemediği bir işte yıllardır çalışan Esra bir cesaret örneği göstererek, hayatını değiştirmeye karar verir. Bunun için ilk adımı atar ve işinden istifa eder, kötü giden ilişkisini sona erdirir. Uzun iş aramalarından sonra zar zor iş bulduğu reklam ajansına çalışmaya başlayana Esra'yı bir sürpriz bekliyordur.

Şuursuz Aşk

Şuursuz Aşk
6/10
  • Genre: Drama
  • Release: 27/12/2019
  • Character: Sezen

He's Convict Now

He's Convict Now
5.6/10
  • Genre: ComedyCrime
  • Release: 14/04/2005
  • Character: Spiker
Sequel of He's in Army Now. The film has received four awards at the Antalya Golden Orange.

Related actors